Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Subscribe RSS

 Satatuhatta kävijää kotisivuilla
12.01.2018 19:35 | Mika Kähkönen

Nyt viikonloppuna kotisivuni saavutti sadantuhannen kävijän virstanpylvään, joten on kiitoksen paikka.

Kaikki alkoi vuonna 2008, kun julkaisin Books on Demand kustannus- ja painotalon kautta esikoisromaanini Väärin Voitettu ja tarvitsin kanavan, jota kautta voin kertoa terveisiäni, tiedottaa projekteistani ja hankkia uusia lukijoita teokselleni.

Suntuubi osui silmiini oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Alku meni harjoitellessa kotisivujen päivitystä ja jälki oli sen mukaista. Tosin en voi vieläkään sanoa, että olisin kaiken oppinut. Bling blingit loistavat edelleen poissaolollaan. Tavoitteeni ei missään vaiheessa ollutkaan alkaa kikkailemaan liikkuvalla kuvalla, äänillä tai loisteliailla raameilla. Kieli on työkaluni ja sana työni kohde.

Matkan varrelle on mahtunut mm. gallupeja, blogikirjoituksia, pienimuotoisen tilauspalvelun perustaminen, joulukalenteritarinoita ja kirja-arvioita. 2009 julkaisin toisen kirjoittamani jännitysromaanin Testinuket, jonka julkaisua ennen laadin kilpailun, jossa kotisivuilla kävijät saivat halutessaan äänestää neljästä kansikuvavalikoimasta mielestään parasta ja samalla osallistua kirja-arvontaan. Paras voitti, kirja arvottiin ja toimitettiin voittajalle.

Tällä hetkellä verkkosivujeni tärkeimpinä palveluina näen Viimeksi luettua - palstan, jossa kerron lyhyesti lukemistani kirjoista ja esitän mielipiteitäni. Toinen tärkeä ja melko suosituksikin tullut vierailun kohde on joulukalenterin muotoon laadittu joulutarina, jollaisesta pääsette nauttimaan tänäkin jouluna. Aikaisemmin periaate oli, että joulukuun ensimmäinen päivä avautui ensimmäinen luku ja tarina päättyi aattona. Tälle vuodelle suunnittelin jakaa tarinan adventtisunnuntaille. Lukijat saisivat pidemmän pätkän tarinaa kerrallaan. Olisihan siinä viikoksi taas odottamista. Heti kynttilän sytyttämisen jälkeen voisi syventyä jouluseikkailuun. Uusimpana tulokkaana esittelen vielä julkaisematonta romaanikäsikirjoitusta Viestejä Sarahilta. Lukijoillani on mahdollisuus tutustua sen kahteen ensimmäiseen lukuun ja käydä kuuntelemassa linkin kautta tarinaan innoittaneita, tai siinä esiintyviä kappaleita Youtubessa. Kirjaksi se tulee muuntumaan suunnitelmieni mukaan vuonna 2012. Tavalla tai toisella.

Kolme vuotta, satatuhatta vierailijaa. Minulle se on enemmän kuin olisin koskaan voinut kuvitella. Ja minä osaan kuvitella.

Siis kiitos, kiitos, kiitos. Tulkaa uudelleen ja käykää myös kirjastossa lainaamassa kirjojani.

(Blogi julkaistu alunperin 21.8.2011)


( Päivitetty: 12.01.2018 19:37 )

 - Mika Kähkönen | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
©2020 Mikan kirjat ja kertomukset - suntuubi.com